Hvem er jeg

Julie billede 1Jeg er vokset op i en familie med megen kærlighed og meget få ressourcer, og derfor er min personlige historie en fortælling om et nysgerrigt menneske, der overvandt social arv og fandt sine egne veje.  Det er også en beretning om, at turde bevæge sig ud i ukendt territorium, nogen gange med bævende knæ, andre gange med hovedet højt, men altid med en fornemmelse af at være ”på vej”.

Man siger at “diamanter bliver skabt under hårdt pres” og jeg kan godt lide det billede på, at modgang giver os en mulighed for at udvikle styrke og modstandskraft … også selvom modgangen ikke lige var det, der stod højest på ønskesedlen.

Uddannet antropolog

Min nysgerrighed førte mig blandt andet til Københavns Universitet, hvorfra jeg fik en Master i antropologi (cand.scient.anth), i 2006.

Som en del af mit kandidatspeciale lavede jeg et større feltarbejde på Hawaii, der førte til en uddannelse i relationsbaseret konfliktmægling. Konfliktmægleruddannelsen var en naturlig fortsættelse af min mangeårige interesse i psykologiske processer, og udvikling af personlige ressourcer, på baggrund (eller på trods) af den enkeltes familiemønstre, opvækstvilkår og livssituation generelt.

Som færdiguddannet antropolog har jeg beskæftiget mig med immigration, offentlig forvaltning, kulturudveksling, supervision, diplomati og kommunikation, og har i disse sammenhænge både kunnet bruge mine erfaringer med at navigere i ukendt farvand, min uendelige nysgerrighed på ”hvorfor folk gør som de gør” og min veludviklede evne til at observere og stille skarpt.

… og coach

I mit arbejdsliv har jeg ofte fokus på de store brikker i samfundets puslespil, og har måske derfor i de senere år haft et dybfølt ønske om, at fokusere mere på det nære; det der foregår imellem mennesker, i vores relationer, vores behov og vores forskellige pladser i den verden vi deler. I 2014 var tiden moden til at rette fokus indad, og jeg gik i gang med en uddannelse til Life Coach hos ID Academy, under ledelse af Ole Vadum Dahl.

I løbet af den 2-årige uddannelse har jeg modtaget 450 timers undervisning, indenfor områderne; målsætning- og afklaring, relations coaching, personlig integritet og gennemslagskraft, autentisk kommunikation, forandringsprocesser og optimering af personlige ressourcer. Jeg har modtaget supervision, deltaget i seminarer, haft klienter og har modtaget egen-coaching sideløbende med uddannelsen.

Jeg har en særlig interesse i ressourceafklaring og opfatter coaching som et effektivt værktøj, der kan hjælpe den enkelte med at udnytte sine naturlige styrker, og blive mere handlekraftig, reflekterende, fokuseret, bedre til at sætte mål, og have det optimale udgangspunkt for, at tage de beslutninger der er rigtige for individet.

Du kan eventuelt klikke dig videre til min LinkedIn profil hvis du vil læse mere om min arbejdsmæssige baggrund og mine faglige kompetencer.