Profil

Hvorfor “Lighthouse” Coaching?

Billedligt talt, er et fyrtårn et pejlemærke der fungerer som et navigationshjælpemiddel, hvis primære funktion er at anvise den korteste vej til den nærmeste sikre havn. Jeg har valgt fyrtårnet som “varemærke” for min coaching virksomhed, fordi jeg syntes coaching kan noget tilsvarende. Med det mener jeg, at coaching kan hjælpe dig med at finde en (ny) retning for dit liv, opdage alternative veje at gå og sætte store og små mål for dig selv. På samme måde som fyrtårnet sender lys ud i mørket, kan en coach hjælpe dig med, at hive de ting i dit liv som der er brug for at kigge på, frem i lyset.

Image fyrtaarn paa klippe

 

En sikker havn

Som coach er jeg optaget af, at skabe den “sikre havn”; et åbent og fordomsfrit rum, hvor vi sammen kan navigere i det farvand som omgiver dig. Det kan være dit arbejdsliv, dine relationer eller din personlige udvikling der skal kastes lys på, eller det kan være du har specifikke problemstillinger du har svært ved at komme videre med. Måske er du, uden at vide det, hæmmet af et negativt selvbillede eller har nogen overbevisninger der fortæller dig, at der er visse ting du ikke kan eller bør. Måske er der dele af din personlighed der “råber” lidt for højt…eller ikke højt nok?

Gennem en kvalificeret coachende samtale, der blandt andet stiller skarpt på dine ressourcer, dine udfordringer og dine mulige veje at gå, vil vi i partnerskab sætte gang i en kreativ tankeproces, med det formål, at øge din bevidsthed, og give dig mulighed for at reflektere over de ting, der betyder noget for dig.

Som med-rejsende coach vil jeg stille mit skarpe fokus, mine observationer og selvfølgelig en masse gode spørgsmål til refleksion til rådighed for dig, således at du, med fornyet styrke, selvbevidsthed og fokus, kan finde og gå den vej der er din.